Spraymaali Maston 2K Two puhtaanvalkoinen 400 ml

Tuotekoodi: 20009010
24,90€
(62,25€/l) Hinta sis. Alv
kpl

Maston 2K Two® tekee 2-komponenttimaalauksesta yhtä helppoa ja käyttäjäystävällistä kuin maalaaminen tavallisella ilmakuivuvalla 1-komponenttimaalilla. Toisin kuin perinteisissä ratkaisuissa, maali ja kovettaja ovat valmiiksi sekoitettuina pakkauksen sisällä, mutta patentoidun ratkaisun ansiosta maali ei kovetu painepakkauksessa. Maston 2K Two® -maali on aina käyttövalmis, niin monta kertaa kuin on tarpeen ja sen säilyvyysaika on useita vuosia.

Maalin kuivuminen alkaa välittömästi, kun sitä suihkutetaan ulos painepakkauksesta. Molekyylien ristiinlinkittyminen varmistaa ylivertaiset ominaisuudet verrattuna tavallisiin ilmakuivuviin maaleihin. Pinnan kovuus, kemikaalien (mm. bensiinin) kestävyys, tarttuvuus, korroosion kesto on verrattavissa perinteisiin 2-komponettimaaleihin. Perinteisissä 2-komponenttiratkaisuissa maali ja kovete sekoitetaan juuri ennen maalausta, joten maalin käyttöikä vaihtelee minuuteista vuorokauteen.

Maali soveltuu lähes mille tahansa pinnalle metalli, alumiini, galvanoitu metalli, kupari, kromi, puu, kivi, keramiikka, lasi ja useimmille muoveille. Sillä voidaan maalata myös aikaisemmin maalatulle pinnalle.

Maston 2K Two®:n kovettaja ei sisällä isosyanaattia. Maali sopii siten kuluttajille ja ammattilaisille

  • pölykuiva: 20 - 30 min
  • kosketuskuiva: 40 - 50 min
  • kuiva: 12 h
  • läpikuiva: 7 päivää
  • väri: puhtaan valkoinen RAL 9010

Muita tuoteryhmän tuotteita